3ο Run for Autism / ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Eταιρικός Aγώνας Δρόμου 5 km για φιλανθρωπικό σκοπό

Eταιρίες και οργανωμένα σύνολα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον Εταιρικό Αγώνα δρόμου 5 km και να προσφέρουν στο έργο του αυτισμού Αμμοχώστου

D5S 7935 1024x683 1 3ο Run for Autism, exclusive

Οι δρομείς έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το 3ο Run for Autism το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2024 στην Αγία Νάπα.

Στα πλαίσια του 3ου Run for Autism διεξάγεται και ο Eταιρικός Aγώνας δρόμου 5 km.

Eταιρίες και οργανωμένα σύνολα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον Εταιρικό Αγώνα δρόμου 5 km και να προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του αυτισμού Αμμοχώστου.

Ο Eταιρικός Aγώνας 5 km προσελκύει εταιρείες, γυμναστήρια, ομάδες, ενισχύοντας τις αξίες της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Ένας αγώνας που σίγουρα θα σε φέρει πιο κοντά με τους συναδέλφους σου, ενώ ταυτόχρονα θα τρέχετε για καλό σκοπό.

Η ομάδα του 3ου Run for Autism σε καλεί να δημιουργήσεις την δική σου ομάδα και να τρέξεις στον Εταρικό Αγώνα δρόμου 5 km.

Στο 3ο Run for Autism στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε μαζί για να προσφέρουμε στη δράση του «Smile Project» Αμμοχώστου και του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Είτε είσαι αθλητικός τύπος, είτε όχι, η συμμετοχή σου στον εταιρικό αγώνα 5 km μαζί με την ομάδα σου είναι ένας τρόπος ευαισθητοποίησης για έναν καλό σκοπό.

Οι οργανωτές του 3ου Run for Autism έχοντας την εμπειρία των δύο προηγούμενων αγώνων συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να προσφέρουν στο κοινό τον πιο οργανωμένο φιλανθρωπικό αγώνα.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το 3ο Run for Autism στην Αγία Νάπα – Όλες οι λεπτομέρειες