450 επιχειρηματίες της επ. Αμμοχώστου ζητούν ίση μεταχείριση

α15 1024x681 exclusive, ΤΕΒΕΑ
Εικόνα Αρχείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου με αφορμή την προχθεσινή ανακοίνωση του ΚΕΒΕ στην οποία το Επιμελητήριο επέκρινε τον Δήμαρχο Παραλιμνίου για τις δημόσιες τοποθετήσεις και δηλώσεις του περί παραγκωνισμού της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΕΒΕΑ αναφέρει πως προβαίνει στην ανακοίνωση ως η μοναδική και αναγνωρισμένη φωνή των επιχειρηματιών της επαρχίας Αμμοχώστου που εκπροσωπεί, όπως αναφέρεται, 450 μέλη της και όλους ανεξαιρέτως τους Δήμαρχους και Κοινοτάρχες της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Οι οργανωμένοι επιχειρηματίες εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους στις τοποθετήσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου για παραγκωνισμό της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ τέλος εκφράζουν την ετοιμότητα πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς θα άρουν την αδικία και θα διορθώσουν, όπως αναφέρουν, την στρέβλωση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρηματίες της επαρχίας Αμμοχώστου αποκλείονται από όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) ως η μοναδική αναγνωρισμένη φωνή των Επιχειρηματιών της Επαρχίας Αμμοχώστου, εκπροσωπώντας τα 450 μέλη της και όλων ανεξαιρέτως των Δημάρχων και Κοινοταρχών της Επαρχίας Αμμοχώστου, προβαίνει στην πιο κάτω γραπτή ανακοίνωση, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση του ΚΕΒΕ που αντικρούει τις δημόσιες τοποθετήσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη:

  1. Χαιρετίζουμε την διορθωτική ανακοίνωση του ΚΕΒΕ σύμφωνα με την οποία παραδέχεται ότι ο κ. Πυρίλλης δεν είναι συνέταιρος με συγκεκριμένο επιχειρηματία ο οποίος συμμετείχε σε πρόσφατες επιχειρηματικές αποστολές του Κράτους.
  2. Διευκρινίζεται ότι, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν συμμετείχε στις εν λόγω επιχειρηματικές αποστολές ως μέλος του ΚΕΒΕ, αλλά ως μέλος διακρατικών συνδέσμων.
  3. Ενόψει των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, από τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου για τον παραγκωνισμό της Επαρχίας Αμμοχώστου, ως οργανωμένοι επιχειρηματίες, εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στις θέσεις του.

Αναμένουμε ακόμα από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, την άρση της αδικίας και την διόρθωση της στρέβλωσης, σύμφωνα με την οποία οι Επιχειρηματίες της ακρωτηριασμένης Επαρχίας Αμμοχώστου, αποκλείονται από όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Εκτελεστική Επιτροπή ΔΣ Τουριστικής Εμπορικής & Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου

Famagusta.News