Επιχείρηση στο Δασάκι της Άχνας-Εντοπισμός ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

Έγινε σύλληψη 50χρονου που είναι γνωστός στις αρχές - Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 50χρονος

03D1B0A0 EF9F 4A36 8146 2DACE0715843 exclusive

Επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών, στην περιοχή Δασάκι Άχνας, βάσει εντάλματος έρευνας.

Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο άνδρας ηλικίας 50 ετών, από το Δασάκι Αχνας, στην οικία του οποίου φέρεται να εντοπίστηκαν ναρκωτικά, χρήματα και αρχαιότητες.

Σε ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών.

Προστίθεται ότι στην οικία του 50χρονου οι αστυνομικοί των Βάσεων, εντόπισαν και κατέσχεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Ακόμα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συλλογή αρχαιοτήτων και μικρή ποσότητα ουσίας που «πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη».

Οι ουσίες έχουν σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση, ενώ ο άνδρας θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου Δεκέλειας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, προστίθεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι η σύλληψη του 50χρονου ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας των Βάσεων και της Κυπριακής Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ