Iκανοποίηση Κόμματος για τα Ζώα για απόφαση Αχνας για κροκόδειλους

imagew Πάρκο Κροκοδείλων
Εικόνα Αρχείου

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου χαιρετίζει την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Aχνας κατά της δημιουργίας πάρκου κροκοδείλων.

“Χρειάστηκαν αγώνες και μεγάλες συγκεντρώσεις, κυρίως όμως «μάχες» που δόθηκαν εντός της βουλής, για να γίνουν τελικά αποδεκτά τα αυτονόητα”, αναφέρει σε ανακοίνωση το Κόμμα.

Σημειώνει ακόμη ότι εάν πράγματι θέλουμε να είμαστε η χώρα η οποία θα προσελκύσει ένα καλό και ποιοτικό τουριστικό προϊόν, “καλό είναι να ανατρέξουμε σε αυτά που ήδη έχουμε και περηφανευόμαστε, όπως τα Λεύκαρα και τα λευκαρίτικα, τα παραδοσικά σκευάσματα και γλυκά, σουτζούκο, κουμανταρία, ζιβανία, ππαλούζες, τις όμορφες παραλίες μας, τα δάση μας, την πλούσια πανίδα και χλωρίδα μας και πολλά άλλα που με την σωστή προβολή μπορούν να γίνουν πόλος έλξης των τουριστών”.

“Καλούμε την κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία να φροντίσουν όπως μέσα στα μελλοντικά και στρατηγικά τους σχέδια να προωθήσουν τον ποιοτικό τουρισμό, τον τουρισμό που δεν σκοτώνει, δεν εκμεταλλεύεται τα ζώα αλλά αντιθέτως να προωθεί τέτοια έργα τα οποία θα προβάλουν την πλούσια πανίδα και χλωρίδα της χώρα μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ