ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον 41χρονο Αγάπιο ψάχνουν για επίθεση με μαχαίρι εναντίον προσώπου

astynomia police narkwtika exclusive, Αστυνομία, καταζητούμενος

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και τραυματισμού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Rezvan Balchik (Αγάπιος), ημερομηνία 08/06/1982, τουρκοκυπριακής καταγωγής, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 41χρονος καταζητούμενος ύποπτος φέρεται στις 04 Νοεμβρίου, 2023, στην Αγία Νάπα, να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον άλλου γνωστού του άντρα, τραυματίζοντας τον στο χέρι, μετά από λογομαχία που οι δύο τους είχαν. Στη συνέχεια φέρεται να έκλεψε χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του το θύμα.

Καταζητούμενο Πρόσωπο ΤΑΕ Αμμοχώστου 28.11.2023 Β 1170x720 1 exclusive, Αστυνομία, καταζητούμενος