Άλκης Χρήστου – Δέσποινα Χατζηζαχαρία: Ο ονειρικός γάμος τους στον Πρωταρά (ΒΙΝΤΕΟ)

O γάμος τους και το γαμήλιο πάρτι που θα θυμούνται για πάντα

5f4743fc8fd339529fbb39e388630e17 32 exclusive

Tην πιο ευτυχισμένη ημέρα της κοινής τους ζωής, έζησαν σήμερα, Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, ο Άλκης Χρήστου και η Δέσποινα Χατζηζαχαρία. Το ερωτευμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, νωρίτερα το απόγευμα, τέλεσαν τον θρησκευτικό τους γάμο, και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Πρωταρά.

Οι νιόπαντροι έλαμπαν από ευτυχία, στην πιο ξεχωριστή στιγμή τους, μιας και στο πλάι τους βρίσκονταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως είδαμε και στα stories που αναρτήθηκαν στο instagram, από τους καλεσμένους του ζευγαριού, πως ο γνωστός ηθοποιός έφθασε στην εκκλησία και περίμενε υπομονετικά τη νύφη, συνοδεία με τα αγαπημένα τους σκυλιά.

Πάρτι και τρελή διασκέδαση ακολούθησε κατά τη δεξίωση του γάμου του Άλκη Χρήστου και της Δέσποινας Χατζηζαχαρία, χθες το βράδυ. Το νιόπαντρο ζευγάρι, χόρεψε και γλέντησε με τη ψυχή του, μαζί με φίλους και συγγενείς, στο πάρτι που στήθηκε για αυτούς στη Δερύνεια.  Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, αφού έκαναν την εντυπωσιακή είσοδό τους στο χώρο, χάρισε μετά στους καλεσμένους τους, ένα απολαυστικό show με χορευτικά .

Πληροφορίες: like.philenews.com/ ilovestyle.com/dailystarscyprus