Ακραία πρόκληση Τούρκων στην Αμμόχωστο: “Βάφτισαν” τη λεωφόρο Κένεντι σε όνομα στρατιωτικού της εισβολής (ΕΙΚΟΝΑ)

Άλλαξαν παράνομα το όνομα της λεωφόρου Κένεντι σε όνομα του Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του τουρκικού στρατού κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Στιγμιότυπο 2020 11 23 14.16.23 Αμμόχωστος, Κατεχόμενη Αμμόχωστος

Σε άλλη μία ιταμή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι στην περίκλειστη Αμμόχωστο. Σαν να μην έφτανε το άνοιγμα της περίκλειστης Αμμοχώστου και της άρον-άρον κατασκευαστικών εργασιών με δρόμους και ποδηλατόδρομους, και με το πικ-νικ Ενρτογάν, οι Τούρκοι αυτή τη φορά προχώρησαν σε μία πρόκληση χωρίς προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία του Εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας “Αμμόχωστος η Πόλη μας” Παύλου Ιακώβου, οι Τούρκοι προχώρησαν σε αλλαγή της ονομασίας της ιστορικής λεωφόρου Κένεντι, και μάλιστα ονομάζοντάς την “οδό Σεμίχ Σαντζάρ”. Πρόκειται για τον Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του τουρκικού στρατού κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο!

127169407 3476967119048265 3920613205087772587 o Αμμόχωστος, Κατεχόμενη Αμμόχωστος

Αυτούσια η καταγγελία του Παύλου Ιακώβου:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;
ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΥ…
Η Λεωφόρος Κέννεντυ μετανομάστηκε σε ΣΕΜΙΧ ΣΑΝΤΖΑΡ του Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του τουρκικού στρατού κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένα εκ των ατόμων που σχολίασαν την ανάρτηση: “Ο Ερντογάν αλλάζοντας το όνομα του δρόμου προς τιμήν του στρατιώτη που οδήγησε την εισβολή, Το έκαμε για να προσβάλει την εθνική μας υπερηφάνεια και ότι είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε και να ξεπουλήσουμε την πόλη μας για λίγα ψίχουλα.
Ακόμα μια σαφής ένδειξη των προθέσεων του Ερντογάν που ορσμένοι συμπολίτες μας είναι έτοιμοι να δεχτούν τις υποσχέσεις του.”

Famagusta.News