Ανδρέας Βραχίμης: Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αμμοχώστου

Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αμμοχώστου, ο Ανδρέας Βραχίμης.

Screenshot 2 8 exclusive, Ανδρέας Βραχίμης, Δήμος Αμμοχώστου, Εκλογές 2024

Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αμμοχώστου, ο Ανδρέας Βραχίμης.

Aυτούσια η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι Αμμοχωστιανοί,
Απευθύνομαι σε εσάς με μεγάλη αγάπη και σεβασμό για την αγαπημένη μας πόλη Αμμόχωστο.
Την πόλη που μας γέννησε, μια πόλη βαθιά ριζωμένη στην ψυχή και το μυαλό μας. Η ελπίδα και η αγωνιστικότητα περισσότερο από ποτέ, δεν πρέπει να ξεθωριάσουν.
Όσα μας ενώνουν, είναι περισσότερα, από όσα μας έχουν σκορπίσει, πενήντα τώρα χρόνια.
Είναι η θάλασσα μας, είναι οι γειτονιές μας, είναι τα σπίτια μας, οι εκκλησιές μας, που μας καρτερούν. Είναι τα σχολεία και οι στιγμές που ξεφυλλίζουμε μέσα από φωτογραφίες. Είναι η ιστορία μας…
Διεκδικώ το αξίωμα του Δημάρχου, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και αποστολής στην κρίσιμη αυτή συγκυρία.
Από την εμπειρία μου στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις προσπάθειες, επαφές και ενέργειες, να κρατηθεί το θέμα της Αμμοχώστου ανοικτό.
Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις της καθημερινότητας, οι ραγδαίες ταχύτητες και τα δεδομένα που αλλάζουν, μας κάνουν πολλές φορές να λυγίζουμε.
Είναι εδώ που πρέπει να πεισμώσουμε, να διατρανώσουμε τον πόθο της επιστροφής, να διατηρήσουμε άσβεστη τη φλόγα, μα και να σηκώσουμε μανίκια αντιστεκόμενοι σε κάθε νέα πρόκληση.
Ενωμένοι για το Βαρώσι του αύριο
Να γίνουμε ανάχωμα, σε κάθε ανάπτυξη που απομακρύνει τους νόμιμους ιδιοκτήτες από τις περιουσίες τους.
Να επικεντρωθούμε στη δημιουργία συνθηκών που να προωθούν την ειρήνη, τη συμφιλίωση και την ευημερία για όλους τους κατοίκους.
Να ξαναβάλουμε την Αμμόχωστο σε τροχιά συζήτησης και να είναι η αφετηρία για μια Κύπρο απαλλαγμένη από στρατεύματα κατοχής.
Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις, αλλά με ρεαλισμό, πλάνο και στρατηγική, να πετύχουμε συνθήκες ευημερίας για Ε/Κ και Τ/Κ.
Επιθυμία μου η Αμμόχωστος να βρίσκεται στο μέλλον των παιδιών μας, ελεύθερη και απαλλαγμένη από σύμβολα που ξύνουν πληγές. Να μην είναι μια μακρινή αφήγηση, μια πικρή γεύση.
Όραμα μου να περπατήσουμε το συντομότερο σε μια ελεύθερη γη, με τις πορτοκαλιές να μοσχοβολούν, τις αμμουδιές να ακτινοβολούν και τους ανεμόμυλους να πνέουν αέρα ελευθερίας.
Να ζωντανέψουν τα καμπαναριά, να γεμίσουν χαρούμενες φωνές τα σχολεία, τα καφενεία και να ξεκλειδώσουν οι πόρτες των επιχειρήσεων που έκλεισαν… τη μέρα που για μας πάγωσε ο χρόνος.
Διεκδικώ την ψήφο σας, για ένα Βαρώσι χωρίς συρματοπλέγματα, για ένα κοινό αύριο. Διεκδικούμε την Αμμόχωστο για να ανατείλει σύντομα η ελπίδα και να επικρατήσει η ειρήνη.
Ενωμένοι, βάζουμε ξανά την Αμμόχωστο μπροστά!
ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΡΑΧΙΜΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ