Διεκδικεί το χρίσμα ΔΗΣΥ για Δημαρχία Αμμοχώστου ο Ανδρέας Βραχίμης. «Για το Βαρώσι μας»

Διεκδικεί την Δημαρχία Αμμοχώστου ο Ανδρέας Βραχίμης – «Για το Βαρώσι μας» – Τι αναφέρει σε γραπτή δήλωση

photo 2 exclusive, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την υποψηφιότητά του για την δημαρχία Αμμοχώστου ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βραχίμης.

Με σύνθημα «Για το Βαρώσι μας, για την Κύπρο μας» κοινοποιεί την απόφασή του ζητώντας την στήριξη των Αμμοχωστιανών.

Σε δήλωσή του σημειώνει ότι «ο Δήμος Αμμοχώστου ήταν και παραμένει ο πλέον αντιπροσωπευτικός θεσμός της πόλης μας που πρέπει να κρατήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε».

andreas vrahimis ammoxostos exclusive, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αναλυτικά:

«Πόθος μου αυτή η πατρίδα να παραμείνει το σπίτι μας ,το σπίτι των παιδιών μας και των γενεών που έρχονται.

Αρνούμαι, όπως και εσείς, αλλού να μετοικήσω.Δεν θέλω αλλού να μας πάνε.Ούτε και δέχομαι να παραμείνουμε για πάντα ξένοι σε ξένους τόπους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

Θέλω,όπως και εσείς το σπίτι μου, θέλουμε τον τόπο μας. Αρκετά!

Ο Δήμος Αμμοχώστου ήταν και παραμένει ο πλέον αντιπροσωπευτικός θεσμός της πόλης μας που πρέπει να κρατήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε. Βροντερή θέλω να κάνουμε την φωνή του για να την ακούσουν δυνατά και καθαρά όλοι όσοι έχουν ρόλο, πως, μονιασμένοι σαν ένας,θέλουμε ξανά την Αμμόχωστο μπροστά.

Γιατί η πόλη μας πύλη θα γίνει μέσα της να περάσει η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας που θα φέρουν την πραγματική ειρήνη και την αληθινή προκοπή.

Υπόσχεση δίνω πως για αυτό θα αγωνιστώ με όπλο την αγάπη μου για την Αμμόχωστο αλλά και για ολόκληρη την ταλαιπωρημένη μας πατρίδα.

Με αυτά στο μυαλό ενημερώνω πως έχω υποβάλει στο κόμμα μου, τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το ενδιαφέρον μου για να διεκδικήσω το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο της Αμμοχώστου στις επερχόμενες εκλογές.

Ευελπιστώ πως, με εχέγγυα την συσσωρευμένη πολυετή μου πείρα στα του Δήμου αλλά και στα κοινά γενικότερα, θα με επιλέξει το κόμμα μου σαν τον υποψήφιο του για την Δημαρχία της πολυφίλητης Αμμοχώστου.

Συμπορευτείτε μαζί μου σας προσκαλώ, για να ξαναζωντανέψουμε όλοι μαζί την ελπίδα, για να επαναφέρουμε την πίστη. Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζει η ιστορία μας, το αξίζουν οι άνθρωποι μας ,το δικαιούνται και το απαιτούν τα παιδιά μας.

Ανδρέας Βραχίμης
Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου
Ζήνωνος 13, Βαρώσι»