Δήμαρχος Αμμοχώστου: “Περιμένουμε την επιστροφή στην αγαπημένη μας πόλη”

"Δεν θα βάλω ποτέ πάνω το κομματικό συμφέρον και θα συνεχίσουμε όσα έχουμε κάνει τα τελευταία 5 χρόνια" δήλωσε ο Σίμος Ιωάννου

Simos Ioannou Famagusta ID 1033492 exclusive, Κατεχόμενη Αμμόχωστος, Σίμος Ιωάννου

Δεν έχω την έγνοια για να πανηγυρίσω, ούτε είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή την εκλογή, δήλωσε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, εξηγώντας ότι «εμείς οι Αμμοχωστιανοί κάνουμε απλώς το καθήκον μας, περιμένουμε την ημέρα που θα επιστρέψουμε στην αγαπημένη μας πόλη».

Μετά την ανακήρυξή του, την Τρίτη, ο κ. Ιωάννου υποσχέθηκε ότι θα είναι ο Δήμαρχος όλων των Αμμοχωστιανών, «δεν θα βάλω ποτέ πάνω το κομματικό συμφέρον και θα συνεχίσουμε όσα έχουμε κάνει τα τελευταία 5 χρόνια». Με περισσότερο ζήλο θα συνεχίσουν, είπε, αναφέροντας ότι η Αμμόχωστος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. «Υπάρχει παραβίαση του στάτους κβο εδώ και 3 χρόνια και θα πάνε γι’ αυτό σε όλα τα διεθνή φόρα».

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε τους Αμμοχωστιανούς ενωμένους, πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν δουλεύει ατομικά, αλλά συλλογικά για να φέρουν σε πέρας αυτό που έχουν αναλάβει ως Δήμος Αμμοχώστου.

Ο Σίμος Ιωάννου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους του, αλλά και το ΑΚΕΛ που τον στήριξε, καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα του από άλα κόμματα. «Και να τους υποσχεθώ με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για όλους τους Αμμοχωστιανούς».

Η ανακήρυξη του Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ