ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Οδόφραγμα Δερύνειας

Αυτούσια η ανακοίνωση - Ο Δήμος Αμμοχώστου καλεί όλους τους Αμμοχωστιανούς και φίλους της Αμμοχώστου να παρευρεθούν σε μια ακόμα εκδήλωση διαμαρτυρίας

ammoxostos 500 1 Coronavirus, Δήμος Αμμοχώστου, Προκλήσεις Τουρκίας
Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμμοχώστου την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 13:00 στο Οδόφραγμα Δερύνειας ώστε να καταδικάσει τις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας στην Αμμόχωστο.
Η πορεία θα ξεκινήσει από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια.
Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου
Με αισθήματα θλίψης, πόνου και οργής ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου καταδικάζουν απερίφραστα τις νέες απαράδεκτες προκλήσεις της Τουρκίας και των εδώ εγκάθετων της εις βάρος της Αμμοχώστου και εις βάρος της Κύπρου ολόκληρης και καλούν για άλλη μια φορά τον Ο.Η.Ε., τους εταίρους και “συμμάχους” μας, να αποτρέψουν , όχι μόνο φραστικά πλέον , τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και να προστατεύσουν τους κατοίκους της Αμμοχώστου από την νέα της εισβολή που αυτή πραγματοποιεί στην Κύπρο.
Ενόψει της επικείμενης προκλητικής επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν στις 15 Νοεμβρίου 2020 στην περίκλειστη περιοχή της πόλης μας για να κάνει «πικνίκ» όπως ο ίδιος δήλωσε, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Δερύνεια για έκδοση ψηφίσματος.
Καλούνται όλοι οι Αμμοχωστιανοί συμπολίτες μας αλλά και φίλοι της Αμμοχώστου και οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία, να παρευρεθούν σε μια ακόμα εκδήλωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 13:00 στο οδόφραγμα Δερύνειας για να διαμαρτυρηθούμε ξανά για τις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας στην Αμμόχωστο. Η πορεία θα ξεκινήσει από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια. Καλούνται όλα τα οργανωμένα σύνολα της Αμμοχώστου να παρευρεθούν με τα λάβαρα τους.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Λόγω των μέτρων για την πανδημία δεν θα διατεθούν λεωφορεία.