Εκκλησιασμός το Σάββατο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο

et7HTMADAvqGO958gRfr

Εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί από τις 7:30 – 10:30 το πρωί, εκκλησιασμός στην ανακαινισμένη εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ το Λευκόνοικο, για πρώτη φορά μετά από το 1974.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος, με τον Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Καρρά, τον Αρχιμανδρίτη Πανάρετο Κυπριανού από το Λευκόνοικο και άλλους ιερείς της Μητροπόλεώς.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο Λευκονοίκου στη Λευκωσία στις 06:45 το πρωί, από το Κέντρο «Κοσμύρια» στην Αραδίππου επίσης στις 06.45 το πρωί και από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας στη Λεμεσό στις 06.30 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει γύρω στη μία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνεστίαση στο κέντρο «Κοσμύρια» στην Αραδίππου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δήμαρχο Ζήνα Λυσάνδρου – Παναγίδη στο τηλέφωνο 99694347 ή στο προσωρινό Δημαρχείο Λευκονοίκου στο τηλέφωνο 22462951.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ