Λίνος Παπαγιάννης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμμοχώστου πάνω σε τέσσερις άξονες

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμμοχώστου εξήγγειλε και επίσημα, από τη Βουλή, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης

linosVouli 7 exclusive, Αμμόχωστος, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, ΕΛΑΜ

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμμοχώστου εξήγγειλε και επίσημα, από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης.

O Λίνος Παπαγιάννης δήλωσε ότι «συνειδητά επιλέγω να θέσω ενώπιον των δημοτών της Αμμοχώστου μια επιλογή εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες, που έχει αφετηρία πρώτο και κύριο την πάγια μας θέση για επιστροφή της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της».

Πρόσθεσε οτι «θεωρούμε την Αμμόχωστο ως το επίκεντρο του προβλήματος του Κυπριακού αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι οι υπόλοιπες κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου είναι σε άλλη διάσταση ή άλλο καθεστώς».«Το τρίτο αφορά τη λεηλασία που βιώνει καθημερινά η κατεχόμενη μας πόλη από τον κατακτητή. Και δυστυχώς, σε αυτό το σημείο, να πω ότι ο κατακτητής έχει βρει αρκετούς συμμάχους στις ελεύθερες περιοχές». «Και το τέταρτο είναι ότι επιτέλους θα πρέπει η πολιτεία και πρωτίστως ο Δήμος της κατεχόμενης Αμμοχώστου να θυμηθεί ότι οι δημότες του είναι ακροβολισμένοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και είναι ξεχασμένοι από αυτή την πατρίδα».