Με επιτυχία οι δύο live εκπομπές από το Famagusta.News TV για την Αμμόχωστο (ΒΙΝΤΕΟΣ)

Με διοργανωτή το Κυπριακό Κέντρο Μελετών και με εκλεκτούς εισηγητές προβλήθηκαν από το Famagusta.News TV οι δύο ενότητες με τίτλο "Αμμόχωστος: Τα κρίσιμα ερωτήματα των πολιτών"

Στιγμιότυπο 2020 12 10 09.55.22

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σε δύο ενότητες οι live εκπομπές με τη διαδικτυακή συζήτηση για την Αμμόχωστο οι οποίες προβλήθηκαν μέσω του Famagusta.News TV.

Οι διαδικτυακές συζητήσεις διοργανώθηκαν από το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ) Λάρνακας – Αμμοχώστου και προβλήθηκαν ζωντανά σε δύο διαδικτυακές εκπομπές από την πλατφόρμα του Famagusta.News TV στις 8 και 10 Δεκεμβρίου.

Τις δύο εκπομπές παρακολούθησαν περισσότεροι  από 6 χιλιάδες τηλεθεατές μέσω του Famagusta.News TV και της επίσημης σελίδας του Famagusta.News στο Facebook.

Η πρώτη ενότητα προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 με εισηγητές τους Γιώργο Αρέστη, πρώην Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου, τέως Δικαστή στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δρ. Χρίστο Κληρίδη, Νομικός Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου και Πρόεδρο του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, Δρ. Κώστα Μαυρίδη, Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο Πολιτικής Επιτροπής για την Μεσόγειο καθώς και Ανδρέα Συμεού, Ακαδημαϊκό και πρώην Μέλος της Διαπραγματευτικής Ομάδας για το περιουσιακό επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και Νίκου Αναστασιάδη

Μετά το πέρας της συζήτησης παρέμβαση έκανε ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου, Χρύσανθος Ζαννέτος.

Δείτε την πρώτη ενότητα εδώ:

Η δεύτερη ενότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 με εισηγητές τους Αχιλλέα Δημητριάδη, Δικηγόρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Δρ. Χαράλαμπο Χρυσοστόμου, Διεθνολόγος και Ακαδημαϊκό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και Δρ. Μερσίλεια Αναστασιάδου, Διεθνολόγο και Επισκέπτρια Λέκτορα στο Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Δείτε τη δεύτερη ενότητα εδώ:


Συντονιστής και στις δύο διαδικτυακές συζητήσεις ήταν ο Ανδρέας Μορφίτης, Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Κέντρου Μελετών

Χορηγός Επικοινωνίας και μετάδοσης: Famagusta.News

Παραγωγή / Σκηνοθεσία: Μαρίνος Παυλικκάς