Tον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αμμοχώστου M.Βρετανίας δέχθηκε η Πρόεδρος της Βουλής

Ενημέρωση για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία για αντιμετώπιση των κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα και στο θέμα της Αμμοχώστου

c4525f7aca4ee2850ad9365a0e6bceb4

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αμμοχώστου Μεγάλης Βρετανίας, Δρα Βασίλη Μαύρου.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την εκτίμησή της για τη σημαντική δραστηριότητα και συμβολή της κυπριακής ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιλαμβανομένου του Συνδέσμου Αμμοχώστου Μεγάλης Βρετανίας, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία για αντιμετώπιση των κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα και στο θέμα της Αμμοχώστου, ειδικότερα.

Η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε για τις πιο πρόσφατες και επόμενες πρωτοβουλίες και δράσεις του Συνδέσμου για την Αμμόχωστο στο Βρετανικό Κοινοβούλιο και διεθνώς, καθώς και για τα θέματα που απασχολούν τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες στη Βρετανία. Η κα Δημητρίου υπογράμμισε την ετοιμότητα της Βουλής των Αντιπροσώπων να συνδράμει στις προσπάθειες αυτές με κάθε δυνατό τρόπο.