Απάντηση Τρισόκκα για Ουζόχο: “Ας δουν τη φωτογραφία από Τραπεζούντα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Παναγιώτης Τρισόκκας για την υπόθεση Ουζόχο.

Ο πρώην Διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, έδωσε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στα 6α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας την περασμένη Τετάρτη ξεκάθαρη απάντηση σε όλους όσοι καταλόγισαν ευθύνες για την υπόθεση Ουζόχο.

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας απάντησε στις κριτικές και σε όσους αμφισβητούν για το τί ψήφισε κατά τη συνεδρίαση του ΚΟΑ, υπενθυμίζοντας τη γνωστή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος στις 3 Αυγούστου του 2005 να ανταποδίδει καρέκλα σε οπαδό της τουρκικής ομάδας, ντυμένος με τα χρώματα της Ανόρθωσης όταν εγκατέλειψε την προπόνηση της Εθνικής για να βρεθεί, τότε, στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας.

Δείτε τη δήλωση του Παναγιώτη Τρισόκκα:

“Είχε φύγει σκαστός από την προετοιμασία της Εθνικής για να πάει Τραπεζούντα”

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία φιλοξένησε σε πρόσφατό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα oparatiritis.com για τον “ηρωικό” οπαδό της ομάδας της Μεγάλης Κυρίας που ανταπέδωσε την καρέκλα στον αγώνα με την Τουρκική ομάδα.

trisokas se trapezounta 1 exclusive, Ανόρθωση, ΚΟΑ, Παναγιώτης Τρισόκκας

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Πόσοι ξέρουν ότι ο Παναγιώτης Τρισόκκας είχε φύγει σκαστός από προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ για να βρεθεί στο πλευρό της Ανόρθωσης στις 3 Αυγούστου του 2005;

Σίγουρα πολύ λίγοι. Όσοι ξέρουν τον τρόπο που σκέφτεται ο Παναγιώτης, γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούσε να λείψει με τίποτα από ένα τόσο σημαντικό ταξίδι.

Έτσι, λοιπόν, ενώ είχε προετοιμασία η Εθνική μπάσκετ, κατάφερε να τα κανονίσει έτσι, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας.

Γι΄ αυτό και ο Παναγιώτης δεν εμφανιζόταν σε φωτογραφίες από τις αναταποκρίσεις που έρχονταν από την Τραπεζούντα. Δεν ήθελε να τον βλέπουν στην Κύπρο και να διερωτούνται: «Μα αυτός δεν έπρεπε να είναι στην προετοιμασία της Εθνικής;». Πήγαιναν οι δημοσιογράφοι να τον βγάλουν φωτογραφία κι αυτός αρνιόταν ευγενικά…

Τελικά τον «κάρφωσε» το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων! Η περιβόητη εκείνη φωτογραφία που τον απεικονίζει να επιστρέφει στους Τούρκους οπαδούς την πλαστική καρέκλα που του έριξαν, λίγο πριν η τουρκική αστυνομία εκκενώσει την κερκίδα των Ανορθωσιατών για λόγους ασφαλείας (λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη).

Θυμάμαι που μας περιέγραφε το σκηνικό ένας οπαδός στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, λίγο πριν από την επιστροφή στην Κύπρο: «Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να μας βγάζουν έξω από το γήπεδο, ο Τρισόκκας έπιασε μια καρέκλα που μας είχαν ρίξει, σημάδεψε ψηλά τους οπαδούς στο πάνω διάζωμα τεντώνοντας το ένα χέρι μπροστά και την επέστρεψε στο κεφάλι ενός Τούρκου οπαδού».

«Μπα, υπερβολές του οπαδού…» είχα σκεφτεί τότε. Επιστρέψαμε στην Κύπρο τα ξημερώματα και μετά από κανένα οκτάωρο πήγα στην εφημερίδα για να γράψω τον απόηχο. Τότε άνοιξα τον υπολογιστή και εισήλθα στην ιστοσελίδα του γαλλικού πρακτορείου. Ανακάλυψα ότι η περιγραφή του οπαδού, ήταν ακριβής και δεν εμπεριείχε καμία δόση υπερβολής…”

Famagusta.News