ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι αδελφές Kardashian αγόρασαν επαύλεις στις μαρίνες Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου

Στις μαρίνες Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας θα κάνουν τις διακοπές τους, πλέον, οι Kardashians - Προγραμματίζεται έναρξη γυρισμάτων στην Κύπρο για το ριάλιτι "Keeping up with the kardashians"

Copy of Copy of Modern Art Minimal YouTube Thumbnail 1 AyiaNapaMarina, exclusive, paralimni marina, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Μαρίνα Παραλιμνίου, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Μετά την είδηση για αγορά έπαυλης από τη Σακίρα στην Πέγεια, φαίνεται ότι τα βήματά της θα ακολουθήσουν και άλλες γνωστές σελέμπριτι όμως… ανατολικότερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Famagusta.News οι αδελφές Kardashian ζήλεψαν τα επενδυτικά βήματα της Κολομβιανής σταρ και κάνουν προσπάθειες για αγορά έπαυλης στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, οι αδελφές Kardashian βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές για αγορά έπαυλης στις μαρίνες Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου.

Μάλιστα δε επικοινωνία του Famagusta.News με ιθύνοντες των δύο εταιρειών, φαίνονται να μην αποκλείουν τις πληροφορίες, αλλά ούτε και να τις επιβεβαιώνουν, σε προσπάθεια πιθανόν να μην “χαλάσει η επένδυση”.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πασίγνωστη ινφλουένσερ και σταρ του Instagram με 212 εκατομμύρια ακολούθους Kim Kardashian, έχει ήδη εξασφαλίσει δύο επαύλεις στη μαρίνα Αγίας Νάπας με θέση για γιοτ, οι οποίες αναμένονται να είναι έτοιμες περί τα τέλη του 2021, ενώ οι αδελφές της, Khloe και Kourtney έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για αγορά έπαυλης στη μαρίνα Παραλιμνίου η οποία έχει αδειοδοτηθεί και ξεκινάει σύντομα κατασκευαστικά έργα.

Φαίνεται πως η κίνηση των αδελφών Kardashian στοχεύει και στην απόκτηση κυπριακού διαβατηρίου, αφού η ιστορία με το Al Jazeera φαίνεται πως τελικά ευνόησε το κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα κάνοντάς το ευρέως γνωστό!

Σε Αγία Νάπα – Πρωταρά τα γυρίσματα του “Keeping up with the kardashians”;

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από τον μάνατζερ των γνωστών σιοσιαλιτέ του Χόλιγουντ, ο οποίος βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου, βολιδοσκοπώντας ιδανικές τοποθεσίες για αγορά έπαυλης.

Στιγμιότυπο 2021 04 01 10.14.03 AyiaNapaMarina, exclusive, paralimni marina, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Μαρίνα Παραλιμνίου, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Copy of Copy of Modern Art Minimal YouTube Thumbnail AyiaNapaMarina, exclusive, paralimni marina, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Μαρίνα Παραλιμνίου, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Πάντως, το πιο σημαντικό είναι πως το διεθνές δίκτυο E! δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί να μεταφέρει το συνεργείο του σε Αγία Νάπα σε πρώτη φάση και σε Πρωταρά στο άμεσο μέλλον για συνέχιση των γυρισμάτων του ριάλιτι “Keeping up with the kardashians”.

Στιγμιότυπο 2021 04 01 10.14.17 AyiaNapaMarina, exclusive, paralimni marina, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Μαρίνα Παραλιμνίου, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα
Η μαρίνα Παραλιμνίου

Αγοράζουν μετοχές οι Kardashians;

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, πάντως, και έχει αναστατώσει τον Γενικό Ελεγκτή, είναι πως οι αδλεφές Kardashians, επιχειρώντας νέα επιχειρηματικά βήματα, προτίθενται να αγοράσουν μεγάλο μέρος των δύο εταιρειών για τις μαρίνες Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου. Μάλιστα η κίνηση αυτή, έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Γενικό Ελεγκτή ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο όσον αφορά τις καταγγελίες που ισχυρίστηκε πρόσφατα για εμπλοκή του οικογενειακού περιβάλλοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συμμετοχή στο ΔΣ της εταιρείας της μαρίνας Αγίας Νάπας και σχετικά με αγορά τεμαχίου. Οι Kardashians όχι μόνο προτίθενται να αγοράσουν μεγάλο μέρος των μετοχών σε μαρίνες Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου αλλά βλέπουν με καλό μάτι και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, σκοπεύοντας έτσι να καταστούν στους μεγαλομέτοχους των δύο εταιρειών, ώστε να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους στο Νησί της Αφροδίτης και στη μοναδική περιοχή της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Ερωτηματικό, βέβαια, παραμένει το κατά πόσον Σταύρος Καραμοντάνης και Ανθούλης Κουντούρης να παραμένουν στο πηδάλιο των μαρίνων Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου αντίστοιχα, με πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν ότι οι δυο τους σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κοινά επενδυτικά βήματα με την κατασκευή του μεγαλύτερου καζίνο της Μεσογείου στην Αγία Θέκλα στη Σωτήρα.

Καλή Πρωταπριλιά από το Famagusta.News