Άρχισε ο εμβολιασμός των εγκλωβισμένων στα κατεχόμενα χωρία στην Καρπασία

«Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για να αρχίσει ο εμβολιασμός τόσο των εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων μας στα μαρωνιτικά χωριά όσο και αυτών που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές, ένεκα της κατάστασης στα οδοφράγματα»

εικόνα Viber 2020 12 31 11 06 07 750x375 1 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ
Έχει αρχίσει σήμερα ο εμβολιασμός για το COVID 19 των εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων, οι οποίοι διαβιούν στα εγκλωβισμένα χωριά στην Καρπασία, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου. 
«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Προεδρίας μας με το Υπουργείο Υγείας και με τη βοήθεια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, παραδόθηκε αριθμός εμβολίων το πρωί στον νοσηλευτή μας στην Καρπασία κ. Ανδρέα Συναϊνού, σε κατάλληλη συσκευασία, και ο οποίος τα έχει μεταφέρει στο Ριζοκάρπασο, όπου πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί», σημειώνει.
Όπως προσθέτει, «έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για να αρχίσει ο εμβολιασμός τόσο των εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων μας στα μαρωνιτικά χωριά  όσο και αυτών που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές, ένεκα της κατάστασης στα οδοφράγματα».
«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στην προσπάθεια εμβολιασμού των εγκλωβισμένων μας», καταλήγει.
Πηγή: Sigmalive