ΑΥΓΟΡΟΥ/ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μνημόσυνο του Κυπριανού ( ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φίλοι του Κυπριανού και φίλαθλοι της Ανόρθωσης βρέθηκαν χθες στις κερκίδες της Ανόρθωσης κρατώντας πανό που έγραφε για πάντα στις καρδιές μας

Untitled design 46 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη

Τελέστηκε χθες το πρωί το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, που «έσβησε» στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μετά και από την συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία.

mnimosino1 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη

Το ετήσιο μνημόσυνο του Κυπριανού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου και μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του.

mnimosino2 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη

Πλήθος κόσμου, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι του 23χρονου Κυπριανού παρέστησαν στο μνημόσυνο για να τιμήσουν την μνήμη του.

mnimosino3 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη

Φίλοι του Κυπριανού και φίλαθλοι της Ανόρθωσης βρέθηκαν χθες στις κερκίδες της Ανόρθωσης στον αγώνα Ανόρθωση – Αποελ στο Αντώνης Παπαδόπουλος φορώντας φανέλες και κρατώντας πανό που έγραφε για πάντα στις καρδιές μας.

mnimosino4 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη

Την ίδια ώρα, το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο της 24χρονης Αναστασίας τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Δείτε εικόνες:

mnimosino5 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη mnimosino6 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη mnimosino7 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη mnimosino8 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ, Κυπριανός Παπαϊωάννου, τραγωδία τέμπη