Αυγόρου: Ανακύκλωση από πόρτα σε πόρτα από την Παρασκευή 27 Μαΐου

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 06:00 το πρωί θα ξεκινήσει η πρώτη περισυλλογή από πόρτα σε πόρτα η οποία θα γίνεται από την Green Dot - Όλες οι πληροφορίες

Σχέδιο χωρίς τίτλο 34

Η εκστρατεία ενημέρωσης για θέματα ανακύκλωσης αναφορικά με την νέα διαδικασία περισυλλογής για το χαρτί και το PMD η οποία θα γίνετε πλέον από πόρτα σε πόρτα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ο μεγάλος όγκος των οικιών και επιχειρήσεων έχει ήδη προμηθευτεί τα δύο είδη σακουλιών και το ενημερωτικό υλικό στο οποίο παρέχονται όλες οι πληροφορίες για την νέα διαδικασία.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 06:00 το πρωί θα ξεκινήσει η πρώτη περισυλλογή από πόρτα σε πόρτα η οποία θα γίνεται από την Green Dot.

Η περισυλλογή θα γίνεται εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή πρωί.

“Καλούμε όλους τους κατοίκους της κοινότητας, όλους τους ιδιοκτήτες υποστατικών, όλα τα οργανωμένα σύνολα, όπως στηρίξουν την προσπάθεια ώστε η ανακύκλωση στην κοινότητα μας να πετύχει από τις πρώτες βδομάδες.”

Το κέρδος θα είναι διπλό

Πρώτο από την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των πρώτων υλών από την ανακύκλωση των υλικών και δεύτερο στην μείωση των σύμμεικτων απορριμμάτων της κοινότητας για τα οποία καταβάλλονται τέλη κατά την παραλαβή τους στο ΧΥΤΑ Κκόσιης.

Αναφορικά με την GreenDot (Cyprus) Public Co Ltd μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην σελίδα της Εταιρείας στο διαδίκτυο https://greendot.com.cy/

Από την πιο πάνω σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της Green Dot για κινητά όπου μπορεί κάποιος να μένει συνεχώς ενημερωμένος για την ανακύκλωση στην χώρα μας

Μέσω του App της Green Dot μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στα πιο κάτω:

  • Tην ημέρα συλλογής της ανακύκλωσης από την περιοχή σου.*Πού βρίσκεται ο πλησιέστερος κάδος ανακύκλωσης γυαλιού
  • Πού βρίσκονται οι κοντινότερες νησίδες ανακύκλωσης
  • Πώς διαχωρίζουμε τις συσκευασίες μας.*Ποιες είναι οι κατηγορίες συσκευασιών που συλλέγει η Green Dot
  • Βάλε υπενθύμιση για την ημέρα συλλογής της ανακύκλωσης από την περιοχή σου
  • Βρες τους πλησιέστερους κάδους ανακύκλωσης μπαταριών
  • Και πολλές άλλες πληροφορίες

Δες εδώ το πρόγραμμα συλλογής για την κοινότητα Αυγόρου

Αναλυτικά η δημοσίευση που κοινοποίησε η Κοινότητα Αυγόρου

Famagusta.news