Δέηση στο χώρο της τραγωδίας ανέπεμψε ο πατέρας του 23χρονου Κυπριανού

Δέηση στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη ανέπεμψε ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή, Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου

39F2F01F D328 4A42 9BE1 4A5079669A94 exclusive

Δέηση στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη ανέπεμψε ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή, Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ο οποίος αγνοείται μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων. 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, μέσω του απεσταλμένου του Γιώργου Χρυσάνθου, το πρωί της Πέμπτης, ο πάτερ Χριστόδουλος Παπαϊωάννου, με την άδεια των Ελληνικών Αρχών και συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο, έσπευσε στο χώρο της τραγωδίας και ανέπεμψε δέηση για τους αγνοούμενους και τέλεσε τρισάγιο για τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας.

Οι οικογένειες των δύο φοιτητών από την Κύπρο, περιμένουν ακόμη νέα για τον Κυπριανό και την Αναστασία, που βρίσκονται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο  Κυπριανός Παπαϊωάννου, φοιτητής στο Αριστοτέλειο, είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο, προκειμένου να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία έσπευσε από την Κύπρο. Το νεαρό ζευγάρι είχε λογοδοθεί πρόσφατα και λόγω της αργίας της Δευτέρας της Καθαράς, αποφάσισαν να συναντηθούν στην Αθήνα και από κει μετέβησαν στην Άνδρο.

Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, που βρισκόταν επίσης στο μοιραίο τρένο, συνεχίζει ν’ αγνοείται με φίλους και συγγενείς της, ν’ απευθύνουν δραματικές εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει. Η 24χρονη αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή και συνέχιζε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο, προκειμένου να εξασφαλίσει μεταπτυχιακό τίτλο.