Και εγένετο… Α.Ο.ΑΥΓΟΡΟΥ (εικόνες)

Στιγμιότυπο 2018 05 15 08.57.41 Α.Ο.Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους ξεκινάει από τη νέα χρονιά τη λειτουργία του το νέο ποδοσφαιρικό Σωματείο του Αυγόρου.

avgorou Α.Ο.Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου

Σε παγκοινοτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στις 8 στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη του Αυγόρου, οι κάτοικοι της Κοινότητας ενημερώθηκαν για το νεοϊδρυθέν Σωματείο, τη σύσταση του Καταστατικού του και τους σκοπούς που θα εξυπηρετεί.

avgorou4 Α.Ο.Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου

Το νέο ποδοσφαιρικό Σωματείο θα φέρει το όνομα “Αθλητικός Όμιλος Αυγόρου” (Α.Ο. Αυγόρου), τα χρώματά του θα είναι το γκρίζο, το μαύρο και το χρυσό και το λογότυπό του παρουσιάστηκε χθες κατά τη συγκέντρωση. Η απόφαση για τη σύσταση του νέου Σωματείου προέκυψε μετά από πρωτοβουλία ανθρώπων της κοινότητας αλλά και του ίδιου του Κοινοτικού Συμβουλίου για σύσταση μίας ενιαίας ποδοσφαιρικής ομάδας, αποτελώντας, έτσι, μετεξέλιξη των ήδη υφιστάμενων, ΘΟΪ Αυγόρου και Ευαγόρας Αυγόρου.

avgorou1 Α.Ο.Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Αυτό το οποίο υπογραμμίστηκε είναι πως το νέο Σωματείο θα λειτουργεί χωρίς κομματική ή πολιτικά κίνητρα, ενώ έγινε ξεκάθαρο από τον Κοινοτάρχη Παναγιώτη Μιχαηλά, πως η Κοινότητα θα σταθεί δίλα σε αυτή την πρωτοβουλία.

Η νέα ποδοσφαρική ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από το Αγροτικί Πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ.

avgorou2 Α.Ο.Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News