Μάλλον… «ατύχημα» οι πυροβολισμοί με κυνηγετικό κατά βαν κινητής κάμερας

Ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να μην ήταν στοχευμένοι, αλλά να πρόκειται για ατύχημα, καθώς στην περιοχή δραστηριοποιούνται λαθροθήρες

F9B60CBF 4F09 472B 93CE A5E2D1457CE9 exclusive

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη ρίψη πυροβολισμών κατά βαν κινητής κάμερας, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο Ξυλοφάγου – Αυγόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να μην ήταν στοχευμένοι, αλλά να πρόκειται για ατύχημα, καθώς στην περιοχή δραστηριοποιούνται λαθροθήρες.

Όπως διαφαίνεται από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, η Αστυνομία προσανατολίζεται προς αυτό το σενάριο, καθώς οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν μόλις ο χειριστής στάθμευσε το όχημα.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο οδηγός άκουσε από μακριά έναν πυροβολισμό και ακολούθως είδε σφαιρίδια να πλήττουν το αυτοκίνητο.

Μόλις ο οδηγός ξεκίνησε για να φύγει, άκουσε από πιο κοντινή απόσταση και δεύτερο πυροβολισμό, ο οποίος δεν έπληξε το αυτοκίνητο.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου που ρίχθηκαν από απόσταση πέραν των 100 μέτρων.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να μην τραυματίζεται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: Sigmalive