Όταν ο αδικοχαμένος Κυπριανός έψελνε στην εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκινητικό "αντίο" από το σχολείο του: "Σε αποχαιρετούμε με απέραντη θλίψη και συγκλονισμό"

Στιγμιότυπο 2023 03 03 21.44.05 exclusive, Κυπριανός Παπαϊωάννου, Τέμπη, τραγωδία τέμπη

Ένα παιδί γεμάτο όνειρα. Ένας φοιτητής μόλις 23 χρόνων που είχε όλη τη ζωή μπροστά του. “Χρυσό παιδί”, “της εκκλησίας”, “εν τον ένωθεν ο τόπος” είναι μερικά από τα πολλά σχόλια τα οποία περιγράφουν τον χαρακτήρα του. Όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα. Ο γιος του πάτερ Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, ιερέα της ενορίας του ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου και εγγονός του πάτερ Ιωάννη, επίσης ιερέα της ίδιας εκκλησίας, έχει πια χαθεί μαζί με άλλους δεκάδες αδικοχαμένους επιβάτες της μοιραίας γραμμής του τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο στα Τέμπη εξαιτίας των παραλείψεων και της υπολειτουργίας του συστήματος καθώς και του λάθους του σταθμάρχη.

Αμέτρητα βίντεο και εικόνες με τα οποία φίλοι, γνωστοί και συγγενείς τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκινεί το παρακάτω βίντεο το οποίο τον καταγράφει να ψέλνει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου:

Με μηνύματα συγκίνησης τον αποχαιρέτησαν τα σχολεία του, το Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου και το Λύκειο Κοκκινοχωρών Φώτη Πίττα στα οποία φοίτησε.

Famagusta.News