Παναγής Μιχαηλάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Αυγόρου

«Η κοινότητα μας αξίζει και πρέπει να παραμείνει «στολίδι» για την επαρχία Αμμοχώστου»

Screenshot 1 11 exclusive, ΑΥΓΟΡΟΥ

Eπίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Αντιδήμαρχος Αυγόρου ο νυν Κοινοτάρχης Αυγόρου Παναγής Μιχαηλάς.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Αυγορίτες και Αυγορίτισσες,

Ο Ιούνιος του 2024 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση. Με σημαντικές προκλήσεις, δύσκολα ορόσημα και την αδήριτη ανάγκη για ειλικρινή λόγο και πρωταγωνιστικό ρόλο στον συνενωμένο και εκσυγχρονισμένο Δήμο Αγίας Νάπας. Η θέση του Αντιδημάρχου Αυγόρου απαιτεί γνώσεις, εμπειρία, εντιμότητα, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Απαιτεί δυναμισμό, ικανότητα λήψης αποφάσεων, τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης προβλημάτων και ορθής διαχείρισης κρίσεων.

Η θέση του Αντιδημάρχου Αυγόρου δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, κομματικές συνδιαλλαγές και προσωπικά συμφέροντα.Η θέση του Αντιδημάρχου Αυγόρου σημαίνει ανιδιοτελή προσφορά στον πολίτη, εξυπηρέτηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος της κοινωνίας και παραγωγή έργου για το σήμερα και το αύριο των κατοίκων.

Η θέση του Αντιδημάρχου Αυγόρου προϋποθέτει καθημερινή έγνοια για τον αγρότη και τον εργάτη, τον συνταξιούχο και το παιδί, την οικοκυρά και την εργαζόμενη, τον αθλητή και το άτομο με αναπηρίες, τον έφηβο και τον ηλικιωμένο, τον αναξιοπαθούντα και τον επιχειρηματία.

Με ενότητα, συλλογικότητα και σκληρή δουλειά τα τελευταία δώδεκα χρόνια η κοινότητα Αυγόρου έχει αναμορφωθεί και εκσυγχρονιστεί σε σημαντικό βαθμό:• Με υποδομές που ανταποκρίνονται στις πολυδιάστατες ανάγκες των κατοίκων. • Με έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο. • Με αθλητικές δράσεις που συντελούν στην υγιή απασχόληση μικρών και μεγάλων • Με καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που συντείνουν στην παιδεία και στον πολιτισμό

Φίλοι και φίλες, Στις εκλογές του Ιουνίου 2024 διεκδικώ το αξίωμα του Αντιδημάρχου Αυγόρου για έναν και μοναδικό σκοπό: Η κοινότητα μας αξίζει και πρέπει να παραμείνει «στολίδι» για την επαρχία Αμμοχώστου.

Η κοινότητα μας αξίζει και πρέπει να λάβει το αναπτυξιακό μερίδιο που της αναλογεί. Η κοινότητα μας αξίζει και πρέπει να ολοκληρώσει τους σχεδιασμούς που έχουν προγραμματιστεί. Η κοινότητα μας αξίζει και πρέπει να συνεχίσει την λαμπρή της πορεία προς το μέλλον.Με πυξίδα τη θέληση μου για ένα καλύτερο αύριο, με γνώμονα το κοινό καλό και με εφόδιο τη γνώση που αποκόμισα από τη θέση του Κοινοτάρχη Αυγόρου, η ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου αποτελεί την ξεκάθαρη επιλογή για να μείνει η κοινότητα μας μακριά από πειραματισμούς και «αλχημείες». Εξασφαλίζει την ακούραστη και μεθοδική εργασία για διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. Διασφαλίζει τις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας και της προόδου.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο Αυγόρου, δεν περισσεύει κανείς… Μαζί, συνεχίζουμε την αλλαγή!