Βόλει Γυναικών: Ήττα για ΘΟΪ Αυγόρου, περίπατο η Ανόρθωση

α Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Πετόσφαιρα

Σημαντική νίκη από κάθε άποψη πέτυχε η Ανόρθωση η οποία αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε σε ντέρμπι το Αθλητικό Κέντρο στο ΑΤΙ κερδίζοντας με 3-0 την ΑΕΛ. Η Ανόρθωση με τη νίκη της έπιασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η ΑΕΛ θα κοιτάξει πλέον τους επόμενους αγώνες για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Το ΘΟΪ Αυγόρου ηττήθηκε εντός έδρας από την Ολυμπιάδα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΛ  3-0 Σετ: 25-18, 25-16, 25-17

Καλύτερα πατούσε στο πρώτο σετ η Ανόρθωση που κατόρθωσε να κερδίσει 25-18 και να προηγηθεί 1-0 σετ. Η ΑΕΛ έμεινε πίσω στο σκορ σε καθοριστικά σημεία. Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο σετ να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και προηγήθηκε 20-14 για να κερδίζει το δεύτερο σετ με 25-16 αυξάνοντας το προβάδισμά της σε 2-0.

Η ομάδα του Μπόσκοβιτς ήταν ανώτερη και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Α.  ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Ιωάννου, Κόρντουν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου,Πατσέκο, Καετάνο – Λίμπερο: Δαϋίδ.

ΑΕΛ( ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Μπρουκ,Παύλου, Σπύρου – Λίμπερο:Αραούζου.

——————

Διπλό με ανατροπή

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.1-3  Σετ: 26-24, 22-25, 18-25, 11-25

Με το διπλό έφυγε από την Τεχνική Σχολή Αυγόρου η Ολυμπιάδα Ν. αφού κέρδισε το ΘΟΙ με 1-3 σετ πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας. Μετά το πρώτο σετ η Ολυμπιάδα έπαιξε καλύτερα και κέρδισε τον αγώνα, ενώ το ΘΟΙ έχασε ένα αγώνα «έξι» βαθμών», αλλά το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην3η αγωνιστική.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν φοβερό βόλεϊ με τις γηπεδούχες πιο τυχερές να κερδίζουν στους έξτρα πόντους σε 30 λεπτά 26-24.

To δεύτερο σετ ήταν ξανά αμφίρροπο με την Ολυμπιάδα να αντιδρά καλύτερα στην κόπωση και σε 30 λεπτά να κερδίζει 22-25 ισοφαρίζοντας τα σετ σε 1-1.

Η προσφυγική ομάδα πήρε τα πάνω της και κατάφερε στο τρίτο σετ να επιβληθεί με 18-25 ανατρέποντας το σκορ, αφού προηγήθηκε με 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν πολύ καλύτερη και αφού ξέφυγε στο σκορ κέρδισε με 11-25 σε 20 λεπτά κερδίζοντας με 1-3 σετ.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ: Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο:Κούτα.  – Αλλαγές: Kάρυου, Χρίστου, Τζιανουδάκη, Κωνσταντίνου, Νικόλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Χριστοδούλου,Σταύρου, Νίστρομ, Αθανασίου, Ντίπερν, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Κολοκοτρώνη, Γ. Μαραγκού, Καυκαρίδου.

Μετά τη διεξαγωγή των τριών εκ των τεσσάρων αγώνων της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας προηγείται η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 9 βαθμούς και ακολουθούν: Ανόρθωση, Απόλλων και ΑΕΛ με 06 βαθμούς, Ολυμπιάδα Ν. και ΘΟΙ Αυγόρου με 03 βαθμούς, Αναγέννηση Δ. και Εθνικός Λατσιών  χωρίς βαθμό, αλλά σε δυο αγώνες.