ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 200 χειμερινοί κολυμβητές βούτηξαν στην παραλία Μακρόνησος (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο φεστιβάλ χειμερινών κολυμβητών στην Αγία Νάπα

kolimvites4 2 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Το πρώτο Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/01 στην παραλία Μακρόνησος της Αγίας Νάπας.

Αψηφώντας το κρύο 200 χειμερινοί κολυμβητές από ολόκληρη την Κύπρο βούτηξαν σήμερα στα νερά της παραλίας Μακρόννησος της Αγίας Νάπας στο πρώτο Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών.

kolimvites2 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Πέραν από κολύμπι, οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ απόλαυσαν παιχνίδια στην άμμο, πλούσια εδέσματα όπως σούπα, ζιβανία και άφθονο κρασί.

kolimvites3 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Το φεστιβάλ έγινε στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κουμή ενώ ανάμεσα στους χειμερινούς κολυμβητές ήταν και οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Δήμαρχος Δερύνειας.

kolimvites4 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζανέττος δήλωσε ότι «η διοργάνωση του Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που πρέπει να ενταχθεί μέσα στους θεσμούς προβολής του Υφυπουργείου Τουρισμού και ταυτόχρονα να στηρίξει τις προσπάθειες τόσο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου όσο και προσέλκυσης τουρισμού ειδικού ενδιαφέροντος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία κολυμβήτρια είναι 88 χρονών.

Η κυρία Αντρούλα Φράγκου δήλωσε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ότι «θέλω να δείξω στον κόσμο ότι ο χειμερινός κολυμβητής έχει πλεονέκτημα απέναντι στις ασθένειες».

kolimvites exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας απένειμαν αναμνηστικα τόσο τον μεγαλύτερο όσο και τον μικρότερο σε ηλικία συμμετέχοντες.