AΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ανοίγει αυλαία το «Τρίμηνο θεατρικών Παραστάσεων» – Δείτε το πρόγραμμα

Δείτε online το Πρόγραμμα του τρίμηνου θεατρικών παραστάσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο 2022.

θεατρο exclusive, Θέατρο

Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία του Δήμου Αγίας Νάπας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας αφού από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2022 η πολιτιστική του δραστηριότητα θα είναι έντονη και αξιοπρόσεκτη.

Τον μήνα Φεβρουάριο θα διεξάγεται κι ο Πολιτιστικός Χειμώνας με μερικές μόνο παραστάσεις όπως τα μουσικά σχήματα της Νίκης Καραΐσκου, του Γιώργου Τεουλίδη, Ανδρέα Νικολάου και άλλα.

Το πρόγραμμα του «Τρίμηνου Θεατρικών Παραστάσεων», άρτια καταρτισμένο και προσεγμένο περιλαμβάνει αρκετές αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες έχουν ανεβάσει γνωστά θεατρικά σχήματα όπως το Σατιρικό Θέατρο, το Θέατρο «Σκάλα», το Θέατρο «Δέντρο», ο Αντίλογος, το Θέατρο «Μασκαρίνι» κ.ά.

Στόχος του Δήμου είναι να προαγάγει την τέχνη του θεάτρου και να αναδείξει τα θεατρικά έργα που ανεβάζουν τα θέατρα του τόπου μας και να μυήσει το κοινό της Επαρχίας Αμμοχώστου στην τέχνη του Θεάτρου.

Το «Τρίμηνου Θεατρικών Παραστάσεων» αρχίζει την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022 η ώρα 8.00μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου με το έργο «Το διπλό Παιγνίδι» που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Γ.Σ Κίμων Ξυλοτύμπου.

Κάνε κλικ έδω για να δεις το πρόγραμμα του τρίμηνου θεατρικών παραστάσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας

272922656 5640566952636699 6401340328566269550 n exclusive, Θέατρο