Αγία Νάπα: Ανοίγει τις Πύλες του σήμερα το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων

Μεγάλη συναυλία με τους Λίζα Θεοφάνους, Δημήτρη Μεσημέρη και Λευτέρη Πιτσιλλίδη

festivalagianapa 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Τις Πύλες του ανοίγει την Παρασκευή 09 Αυγούστου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων και υπόσχεται να χαρίσει στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες.

Τα εγκαίνια θα τελέσει την Παρασκευή 09 Αυγούστου, η ώρα 8:00 μ.μ. ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Ανδρέας Α. Γρηγορίου και το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρίας Παναγιώτου.

Το καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος της πρώτης μέρας, αρχίζει με την Μουσικοχορευτική Παράσταση «Του τόπου μας Πατήματα» από τον Πολιτιστικό ΄Ομιλο «Η Παράδοση» του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιοπετρίου, ακολουθούν οι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Ανδρέα Α. Γρηγορίου και η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία «Παιδεμοί του ΄Ερωτα» με τους Κύπριους Καλλιτέχνες Λίζα Θεοφάνους, Δημήτρη Μεσημέρη και Λευτέρη Πιτσιλλίδη, τους οποίους θα συνοδεύει 7μελές Μουσικό Σχήμα.

Πέρα από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το κοινό μπορεί να θαυμάσει τις διάφορες χειροτεχνίες όπως παραδοσιακή μαχαιροποιία, δεσίματος παραδοσιακής καρέκλας, καλαθοπλεχτική κλπ., και να απολαύσει παραδοσιακά προϊόντα, εδέσματα και φαγητά που θα φτιάχνονται εκείνη την ώρα από οικοκυρές της περιοχής.

Η είσοδος για το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων είναι ελεύθερη για το κοινό.

454481888 522512560308496 4232379140473427118 n 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ