ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στο Νοσοκομείο ο 12χρονος – Άγνωστες οι συνθήκες του τροχαίου

Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε δρόμο στην Αγία Νάπα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

ambulance asthenoforo exclusive, Αστυνομία

Τραυματισμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο νοεσηλεύεται ο 12χρονος ο οποίος αργά το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι σε δρόμο στην Αγία Νάπα.

Το παιδί ενώ αρχικά είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, λόγω της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό  Σταθμό Αγίας Νάπας ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα υπήρχε τραυματισμένο νεαρό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα».

Πρόσθεσε ότι «τη σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και Τροχαίας Αμμοχώστου ενώ μέχρι στιγμής οι συνθήκες που οδήγησαν στον τραυματισμό του 12χρόνου ερευνώνται. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου».

Σημείωσε ακόμα ότι «λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 12χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο ανήλικος παραμένουν ακόμα άγνωστες και διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας».

Famagusta.News / ΚΥΠΕ