Aγία Νάπα: Χειροπέδες σε 30χρονο για διάρρηξη κατοικίας και αυτοκινήτου – Πώς τον τσάκωσαν

Τον τσάκωσαν σε παραλία

b police1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Αστυνομία, Διάρρηξη, Κλοπή

Στη σύλληψη 30χρονου άνδρα από τη Βουλγαρία, μόνιμου κάτοικου Παραλιμνίου, προχώρησαν χθες μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνόμενα αδικήματα νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα στις 30/06/2024 καταγγέλθηκε από Ρώσσο υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού ότι κατά τις πρωινές ώρες μεταξύ των ημερομηνιών 29 – 30 Ιουνίου 2024 διαρρήχθηκε το δωμάτιο του σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αγία Νάπα και από εκεί κλάπηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά είδα, συνολικής αξίας 1600 ευρώ.

Χθες 30/06/2024 και περί ώρα 1200 ο παραπονούμενος έλαβε ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο ότι μια εκ των κλαπέντων συσκευών και συγκεκριμένα ένα ζεύγος airpods εξέπεμψαν σήμα από παράλια στην Αγία Νάπα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην περιοχή και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εντόπισαν τον 30χρονο.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην τσάντα ώμου που έφερε τα εν λόγω airpods καθώς και άλλη περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής της και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη της πιο πάνω διάρρηξης και ακολούθως συνελήφθη εκ νέου δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και παρέμεινε υπό κράτηση.

Σήμερα 01/07/2024 ο 30χρονος συλληφθέντας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προφυλάκισης για περίοδο τεσσάρων (4) ημερών. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.