ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Δάγκωσαν το αφτί ελληνοκύπριου μετά από καβγά – Στο κελί τρεις τουρίστες

Διάταγμα προσωποκράτησης για τρεις τουρίστες οι οποίοι δάγκωσαν στο αφτί και τραυμάτισαν διευθυντή ξενοδοχείου μετά από καβγά

0FBC0670 8CE0 47A0 B679 930F7950376F ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσωποκράτησης  εναντίον των τριών Βρετανών ηλικίας 25, 24 και 19 ετών που συνελήφθησαν για την βαριά σωματική βλάβη (δάγκωμα αυτιού), όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης 8 ημερών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη σύλληψη τριών Βρετανών ηλικίας 25, 24 και 19 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου στις 2.30, στην Αγία Νάπα, οι τρείς νεαροί – αδέρφια από την Μεγάλη Βρετανία, προκαλούσαν οχλαγωγία στον χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους διαμένοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FamagustaNews, ελληνοκύπριος που εργαζόταν στον χώρο, προσπάθησε να σταματήσει την προκλητικότητα τους με αποτέλεσμα αυτή να αυξάνεται….

Ένας από τους δράστες κατέβηκε στον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο, κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο εν λόγω ελληνοκύπριος, μαζί με έναν θαμώνα από το ξενοδοχείο προσπάθησαν και πάλι να τον σταματήσουν καθώς βρισκόταν στην μέση του δρόμου και ταυτόχρονα προκαλούσε.

Τo περιστατικό μεταφέρθηκε εντός του ξενοδοχείου όπου ένας εκ των τριών επιτέθηκε στον ελληνοκύπριο και στον θαμώνα με αποτέλεσμα ο νεαρός να δαγκώσει το αυτί του ελληοκύπριου εργαζομένου και να τραυματίσει τον θαμώνα.

Οι δύο τραυματίες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Να σημειωθεί ότι στον ένα από τους δύο τραυματίες, δόθηκε παραπεμπτικό για πλαστικό χειρούργο αφού όπως διαπιστώθηκε υπέστη αποκοπή του αριστερού του αυτιού.

Oι τρείς Βρετανοί, όπως ανέφερε στο FamagustaNews o Eκ.Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου,  προσπάθησαν να εγκαταλείψουν νωρίς το πρωί το ξενοδοχείο ενώ η προγραμματισμένη ώρα ήταν 12 το μεσημέρι, αλλά συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αυτή την στιγμή βρίσκονται στο δικαστήριο.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

FamagustaNews