ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: “Έφυγε” ο Αντρέας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του Easy Riders Rentals

Γιάννης Καρούσος: "Ήταν από τους πρώτους που με μύησε στη ροκ μουσική - Καλή αντάμωση φίλε..."

359535496 817844329904983 3518961185197383640 n exclusive

“Έφυγε” αναπάντεχα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Easy Riders Rentals, Αντρέας Κωνσταντίνου. Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της η εταιρεία ενοικιάσεων που ο ίδιος δημιούργησε στην Αγία Νάπα, στην οποία εκφράζεται η βαθιά θλίψη από την αδόκητη απώλεια.

Σε δική του ανακοίνωση και ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και τέως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, εξέφρασε τη λύπη του για την είδηση του θανάτου του Αντρέα Κωνσταντίνου.

Αυτούσια η ανάρτηση του Γιάννη Καρούσου:

“Η αναπάντεχη είδηση για το θανάτο του Ανδρέα Κωνσταντίνου με έχει συγκλονίσει. Ο φίλος Ανδρέας αποτελούσε ένα παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία με συμμετοχή και άποψη για τα κοινά αφού πολύ συχνά, για τα θέματα του κλάδου του, πρότεινε λύσεις, αναλάμβανε πρωτοβουλίες και συνεργάστηκε μαζί μου, ιδιαίτερα κατά τη Δημαρχία μου, για να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε νοοτροπίες στην Αγία Νάπα. Εάν θα επέλεγα ένα άτομο ως τον πιο επαγγελματία στον κλάδο των οχημάτων ενοικιάσεων (μοτοσυκλέτας κ.α) θα ήταν ο Ανδρέας ο οποίος πέτυχε να έχει επαναλαμβανόμενους επισκέπτες στην επιχείρηση του κρατώντας επαφή μαζί τους. Και κάτι πιο προσωπικό, ο Ανδρέας ήταν από τους πρώτους που με “μύησε” στην ροκ μουσική. Ήταν τακτικός σε ένα από τα πρώτα ροκάδικα της Αγίας Νάπας εκεί στην καταλυμάτων, αρχές του 90. Τον θυμάμαι να μου αναλύει ρόκ συγκροτήματα όπως οι τρύπες και το δίσκο τους πάρτυ στον 13ο όροφο, να μου αναλύει τους στίχους και τη ποίηση, τη μουσική τους και παρά πολλά άλλα. Καλή αντάμωση φίλε R.I.P”