ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια της 22χρονης που τραυματίστηκε κρίσιμα

Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια της 22χρονης που τραυματίστηκε κρίσιμα στην Αγία Νάπα

D59A20C4 9A2A 458C 8F31 1A18ABE6347D exclusive

Κραυγή απόγνωσης από οικογένεια, η οποία απευθύνει έκκληση για βοήθεια, έτσι ώστε να καταφέρει να μεταφέρει πίσω στο σπίτι την 22χρονη Ellie Horrocks από το Westhoughton, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη Ellie μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με μοτοσυκλέτα τύπου buggy τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στην Αγία Νάπα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να την βάλουν σε καταστολή, αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και κατάγματα στο νωτιαίο μυελό και την κλείδα της.

Η οικογένειά της, σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Machester Evening News, περιγράφει την αγωνία της, με μια απελπισμένη έκκληση για βοήθεια. Με τη μητέρα της να τονίζει πως αυτή τη στιγμή, βιώνει «τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα». Μιλώντας στο Manchester Evening News, η θεία της 22χρονης δήλωσε πως η Ellie μετακόμισε στην Αγία Νάπα τον Μάιο, όπου έπιασε δουλειά σε μπαρ και ονειρευόταν να ζήσει στο έπακρο τη ζωή της.

«Είναι νέα, οπότε της αρέσει να βγαίνει με τους φίλους της, αλλά είναι επίσης ένα πολύ δημιουργικό άτομο. Είναι πραγματικά ένα πολύ αγαπητό κορίτσι», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τη θεία της 22χρονης, η νεαρή Ellie είχε ενοικιάσει buggy έτσι ώστε να πάει να δει το ηλιοβασίλεμα. Ωστόσο στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα όχημα που έτρεχε, η buggy της ανατράπηκε και η Ellie κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η 22χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τη μητέρα της να βρίσκεται επίσης στην Κύπρο, για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ωστόσο η οικογένειά της, ελπίζει να καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα, για να φέρει την 22χρονη πίσω στο σπίτι, μέχρι να αναρρώσει. «Είναι απαίσιο, κανείς μας δεν κοιμάται από την αγωνία. Κάθε μέρα η μητέρα της μπορεί να τη βλέπει μόνο για μία ώρα», δηλώνουν μέλη της οικογένειας.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης οποιουδήποτε γονέα και χρειάζομαι απεγνωσμένα να την πάρω πίσω στο σπίτι. Αν θέλετε να βοηθήσετε, η δωρεά σας θα διατεθεί απευθείας στο κόστος της συνεχιζόμενης ιατρικής περίθαλψης της Ellie στην Κύπρο και ενός ασθενοφόρου – αεροπλάνου για να ταξιδέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο», κατέληξε η μητέρα της, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους με τον τρόπο τους έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής.

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε ΕΔΩ.