ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εντοπισμός ναρκωτικών και σύλληψη

cache 1500x3000 Analog medium 503324 108787 2232018 Αστυνομία, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 15:25 το απόγευμα της Παρασκευής, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έρευνα στην Αγία Νάπα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 26 χρόνων από τη Ρουμανία, κάτοικος Αγίας Νάπας με συνοδηγό άντρα ηλικίας 23 χρόνων από τη Βουλγαρία, κάτοικο Ορμήδειας.

Μετά από έρευνα στο όχημα εντοπίστηκαν κάτω από το χαλάκι του συνοδηγού πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης (κάνναβης) βάρους 1 γραμμαρίου η κάθε μία και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε επίσης ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης (κάνναβης) αναμεμιγμένη με καπνό. Αυτά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του 23χρονου, ακόμη ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης (κάνναβης) βάρους 0,2 γραμμαρίων.

Ακολούθως ερευνήθηκαν οι οικίες τους, κατόπιν γραπτών τους συγκαταθέσεων. Στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκαν ακόμη δύο σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης (κάνναβης) 1,5 και 0,3 γραμμαρίων αντίστοιχα, ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Στην οικία του 26χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε παράνομο.

0 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Famagusta.News