Αγία Νάπα: Εντοπίστηκαν φορτωμένοι με εκρηκτικές ύλες – Έβριζαν αστυνομικούς

Πέντε δεκαεννιάχρονοι εντοπίστηκαν φορτωμένοι με εκρηκτικές ύλες - Έβριζαν αστυνομικούς

A1B1A3AB 1826 4142 9842 CB1162D830B8 exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά μεταξύ των ημερομηνιών 11/8/23-14/8/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Διενεργήθηκαν από μέλη της ΜΜΑΔ 5 συλλήψεις ελληνοκύπριων ηλικίας 19 ετών για τα αυτόφωρα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης σε μέλη της αστυνομίας και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια από τον επιθεωρητή εκρηκτικών υλών ( 122 φυσίγγια ΔΟΚΟ και 9 φυσίγγια ΜΟΚΟ τύπου Φλοπέρ) σε μηχανοκίνητο όχημα και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.