Αγία Νάπα: Έπιασαν στα πράσα διαρρήκτη φαρμακείου – Προσπάθησε να διαφύγει

Σύλληψη 33χρονου

2B1EB5B8 078F 48FB B6EE 1C51A7489AA4 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Κλοπή, φαρμακείο

Η άμεση κινητοποίηση μελών του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, μετά από κλήση για διάρρηξη, οδήγησε στη σύλληψη 33χρονου, που εντοπίστηκε εντός φαρμακείου, αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5π.μ. σήμερα, ήχησε ο συναγερμός σε φαρμακείο στην Αγία Νάπα. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν εντός του φαρμακείου, άγνωστο άνδρα. Ο άγνωστος φορούσε καπέλο και γάντια, ενώ είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με μάσκα και κρατούσε σιδερένιο λοστό και τσάντα ώμου.

Μόλις ο άγνωστος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ανακόψουν εντός του υποστατικού. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο άγνωστος πρόβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 33χρονο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των €80 και διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.