ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιτέθηκε σε Αστυνομικό για… laughing gas

laughing gas WEB 1 exclusive, Laughing gas, Αέριο Γέλιου, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Σύμφωνα με την Αστυνομία 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη του ΟΠΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην Αγία Νάπα εντόπισαν έξω από δισκοθήκη, Βρετανό τουρίστα ηλικίας 19 ετών, που κρατούσε ένα κυλινδρικό δοχείο εντός του οποίου τοποθετούσε αμπούλες και στη συνέχεια πουλούσε στους τουρίστες μπαλόνια με αέριο γέλιου ((laughing gas).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία εντοπίστηκαν 4 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 3 χρησιμοποιημένες αμπούλες και 3 άδεια μπαλόνια τα οποία και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Κατά την ώρα της σύλληψης ο νεαρός κτύπησε ένα από τους αστυνομικούς στο χέρι, στη συνέχεια στο κεφάλι και αφού άρπαξε τα ανευρεθέντα τεκμήρια τράπηκε σε φυγή.

Ο 19χρονος ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από τη σκηνή, συνελήφθηκε και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Ο Βρετανός τουρίστας αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων επίθεση κατά αστυνομικού και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ