ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η γέφυρα των ερωτευμένων, μια ατραξιόν για χιλιάδες επισκέπτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην περίφημη Love Bridge η σημερινή ανταπόκριση του Famagusta.News στο Σίγμα

bridge lovers the mediterranejpg exclusive

Με αφορμή τη σημερινή μέρα 14 Φεβρουαρίου, το Famagusta News έκανε live ανταπόκριση στην καθημερινή εκπομπή του Σίγμα “Πρωτοσέλιδο”, από την Γέφυρα των ερωτευμένων που βρίσκεται στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην ανταπόκριση, πρόκειται για ένα από τα περισσότερο φωτογραφισμένα σημεία του νησιού, αφού κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χιλιάδες είναι οι ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες που έρχονται σε αυτό εδώ το σημείο για να τραβήξουν μία φωτογραφία.

Πρόκειται για μία φυσική βραχώδη αψίδα η οποία έχει διαμορφωθεί έτσι χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ενώ πιστεύεται πως αν φιλήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ στέκεσαι στη μέση της αψίδας της γέφυρας και κάνεις μία ευχή αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάρα πολλά ζευγάρια επισκέπτονται τη γέφυρα, ενώ πολλοί μάλιστα επιλέγουν να παντρεύονται με πολιτικό γάμο στην ελεύθερη Αμμόχωστο και να έχουν τις πρώτες φωτογραφίες γάμου στο σημείο της γέφυρας.

Πιο πάνω από το σημείο της γέφυρας, υπάρχει το διεθνές πάρκο γλυπτικής της Αγίας Νάπας, ένα από τα σημαντικότερα πλέον σημεία αναφοράς για το νησί της Κύπρου, ενώ από το σημείο και ανατολικά ξεκινά το μοναδικής φυσικής ομορφιάς εθνικό δάσος του Κάβο Γκρέκο στο οποίο, μάλιστα, όπως είπε η ανταποκρίτρια στην σύνδεση της, βρίσκεται και το περίφημο μονοπάτι της Αφροδίτης, ενώ σε κάποιο σημείο το οποίο δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί, υπήρχε σύμφωνα με τον Στράβωνα ιερό της Αφροδίτης της Ακραίας.

FamagustaNews