ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εικόνες ερημιάς και προβλήματα ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τί αναφέρει στην κάμερα του Famagusta.News ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου Βάσος Ξύδιας

Στιγμιότυπο 2020 05 10 15 Coronavirus, exclusive, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, ΣΙΚΑΑ

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες που παρουσιάζει η Αγία Νάπα εν μέσω της επιβολής των μέτρων απαγόρευσης διακίνησης για αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

DSC 2616 scaled Coronavirus, exclusive, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, ΣΙΚΑΑ

Υπό κανονικές συνθήκες μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου η εικόνα στην πόλη αλλά και στις παραλίες της Αγίας Νάπας θα ήταν πολύ διαφορετική. Η κάμερα του Famagusta.News βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στις δημοφιλείς παραλίες Nissi Beach αλλά και Λιμανάκι (Καρούσος) όπου η εικόνα ήταν τουλάχιστον καταθλιπτική με λίγα άτομα να κάνουν το μπάνιο τους.

DSC 2670 scaled Coronavirus, exclusive, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, ΣΙΚΑΑ

Μεγάλα τα προβλήματα στους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Η ίδια εικόνα ερήμωσης παρατηρείται και στα κέντρα αναψυχής με πολλά εξ αυτών να μην προτίθενται να λειτουργήσουν σύντομα ενώ αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη λειτουργία τους κατά τη φετινή χρονιά.

DSC 2660 scaled Coronavirus, exclusive, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, ΣΙΚΑΑ

Στο Famagusta.News μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου Βάσος Ξύδιας ο οποίος απαρρίθμησε τα μεγάλα προβλήματα που παρατηρούνται όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να λειτουργούν τα κέντρα αναψυχής, ο φόβος που υπάρχει στους επιχειρηματίες για ενδεχόμενη μετάδοση του ιού εντός της επιχείρησής τους καθώς και ο μεγάλος αριθμός των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής οι οποίοι κατά τη φετινή χρονιά πιθανόν να ριχτούν στην ανεργία.

Δείτε τις δηλώσεις του Βάσου Ξύδια και τις εικόνες ερήμωσης της Αγίας Νάπας:

Famagusta.News