ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Με Βασίλη Καρρά κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη μεγάλη συναυλία με τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις της Αγίας Νάπας για τον Κατακλυσμό. Επίσημοι καλεσμένοι στη συναυλία ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Δήμαρχος της αρχαίας πόλης Βύβλος του Λιβάνου, με την οποία ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει αναπτύξει ιδαίτερα στενές σχέσεις.

Το πρωί τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί επιβιβάστηκαν σε ψαρόβαρκες και μετέβησαν ανοικτά του λιμανιού όπου έγινε καθαγιασμός των υδάτων.

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού, της Γιορτής του Ψαριού και του 6ου Φεστιβάλ Νερού που άρχισαν την Παρασκευή 25 Μαϊου διεξάγονται στον χερσαίο χώρο του λιμανιού από τις 25 μέχρι τις 28 Μαΐου.

Στο λιμανάκι Αγίας Νάπας ολοκληρώνεται σήμερα το Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor ενώ χθες Κυριακή διεξήχθησαν οι παγκύπριοι αγώνες θαλάσσιου τζετ σκι.

Σήμερα στις 10 το πρωί άρχισε το 6ο Φεστιβάλ Νερού ενώ στο πλαίσιο της Γιορτής του Ψαριού προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που ετοιμάζουν οι ψαροταβέρνες της περιοχής. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και ειδών αλιείας.

Απόψε το βράδυ ο Χορευτικός Ομιλος του Δήμου Αγίας Νάπας θα παρουσιάσει νησιώτικους χορούς, ενώ κυπριακή μουσική και χορούς θα παρουσιάσουν το μουσικό σχήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Αγίας Νάπας «Κάβο Γκρέκο», ο χορευτικός όμιλος «Κίμων» Ξυλοτύμπου και ο χορευτικός όμιλος Δήμου Αγίας Νάπας, με τη συμμετοχή των Μιχάλη και Δήμητρας Χατζημιχαήλ.

Ακόμη, θα διεξαχθεί διαγωνισμός τσιαττιστών, ερωτικών τραγουδιών και ποιημάτων στον οποίο συμμετέχουν λαϊκοί ποιητές.

Χθες βράδυ οι εκδηλώσεις την Αγία Νάπα κορυφώθηκαν με τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

Famagusta.News