Αγία Νάπα: Νέες ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης αξίας €670,000

Συνάντηση με το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες είχε ο δήμαρχος Αγίας Νάπας

01866FE1 8462 4492 B708 624C792E9426 exclusive

Τέσσερις χιλιάδες καινούργιες ξαπλώστρες και χίλιες ομπρέλες θαλάσσης, συνολικής αξίας 670 χιλιάδων ευρώ, τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου είχε το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου, συνάντηση με το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες, στην παρουσία του επιθεωρητή παραλιών Δημήτρη Πατέρα. Ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε το προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν και για τον απίστευτο ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινώς, έτσι ώστε οι παραλίες της Αγίας Νάπας να είναι πεντακάθαρες και οι επισκέπτες μας να τυγχάνουν όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης και ποιοτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι «η συμβολή και η έμπρακτη στήριξη του προσωπικού των παραλιών στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ο στόχος που τέθηκε τα τελευταία χρόνια για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στις παραλίες. Την ίδια ώρα και παρά την πανδημία και τις οικονομικές δυσχέρειες που έπληξε και τον Δήμο Αγίας Νάπας, έχουν τοποθετηθεί τέσσερις χιλιάδες καινούργιες αναπαυτικές ξαπλώστρες και χίλιες ομπρέλες θαλάσσης, αρίστης ποιότητας».

Ο κ Ζαννέττου σημείωσε επίσης πως «ο συνολικός προϋπολογισμός για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες θαλάσσης, ανέρχεται στις 670 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ».

Πηγή: ΚΥΠΕ