ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο Ανδρέας Κώστα δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο για την πόλη του (🎥)

Όλες οι ομορφιές της Αγίας Νάπας σε ένα τρίλεπτο βίντεο από έναν ταλαντούχο Αγιανναπίτη videographer

maxresdefault exclusive, Ανδρέας Κώστα

Ο πολύ ταλαντούχος videographer από την Αγία Νάπα, Ανδρέας Κώστα, δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο το οποίο σε κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά, αποτυπώνει τις ομορφιές της πόλης του.

Με εικόνες από τα μοναδικής ομορφιάς σημεία της Αγίας Νάπας, τα σημεία αναφοράς και φυσικής ομορφιάς, κατάφερε για άλλη μια φορά να δημιουργήσει ένα μοναδικό βίντεο το οποίο εκπλήσσει ευχάριστα και αποτελεί ένα από τα ομορφότερα προωθητικά βίντεο της Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην ανάρτησή του, “το σπίτι δεν είναι απλά ένα μέρος, εμείς ως άνθρωποι καθορίζουμε το σπίτι μας. Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτό το υπέροχο χωριό, όλες οι παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά, οι δρόμοι, οι άνθρωποι, τα δέντρα, τα πουλιά. Αυτή δεν είναι μόνο η γη μου, είναι μία ζωντανή γη. Μου πήρε τέσσερεις μήνες να φτιάξω αυτό το βίντεο με πολλή προσπάθεια, δυσκολίες καθώς και όμορφες αναμνήσεις καθώς περπάτησα ξανά σε όλους αυτούς τους δρόμους, ξαναβρήκα αναμνήσεις από μικρό παιδί όταν έπαιζα με τους φίλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους της Αγίας Νάπας και όλους όσοι με βοήθησαν να δημιουργήσω αυτό το βίντεο.”

Παραγωγή Μουσικής: Στέλιος Αντωνίου
Μουσικοί: Στέλιος Αντωνίου, Παναγιώτης Τσαππής, Έλενα Παπαγεωργίου, Γιάννης Λαουτάρης
Mastering: Outsiders Studio (Αναστάσης Λουκά)

Βρείτε τον Ανδρέα Κώστα εδώ: