ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Οι δρόμοι που κλείνουν για το Ayia Napa Triathlon

Με πεντακόσιες συμμετοχές από δεκαοχτώ διαφορετικές χώρες ο φετινός αγώνας τριάθλου Αγίας Νάπας

275923150 134329342460155 4218796333888973862 n Ayia Napa Triathlon, exclusive

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται φέτος στην Αγία Νάπα ο αγώνμας τριάθλου, Ayia Napa Triathlon 2022. Οι διοργανωτές μέσω ανακοίνωσής τους ενημερώνουν για τους δρόμους που θα επηρεαστούν το Σάββατο 20 Μαρτίου 2022 κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 7:30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι συμμετοχές κατά τη φετινή χρονιά έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ αφού έχουν φτάσει τις 500 από 18 διαφορετικές χώρες.

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Λεωφόρος Νησί από το ύψος του ξενοδοχείου Adams μέχρι Ασπρόβουνου και σε συνέχεια επί της Τεύκρου Ανθία, Μιχάλη Κάσαλου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά.

Το μεγαλύτερο μέρος του τρεξίματος θα διεξαχθεί επί του ποδηλατόδρομου από το ξενοδοχείο Adams μέχρι την Αγία Θέκλα στη Σωτήρα.

Το τμήμα της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά θα είναι εντελώς κλειστό στην κυκλοφορία και η επικοινωνία ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά θα γίνεται μόνο μέσω Παραλιμνίου. Στο λοιπό τμήμα και ιδιαίτερα στους κυκλικούς κόμβους, λόγω της διέλευσης αθλητών της ποδηλασίας και του τρεξίματος η τροχαία κίνηση θα εκτελείται με τη μέγιστη προσοχή και σε συμμόρφωση με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των κριτών, καθώς επίσης τις σημάνεις επί της διαδρομής.

Για πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Δήμο και την Αστυνομία Αγίας Νάπας και την ιστοσελίδα του αγώνα www.ayianapatriathlon.com.