Αγία Νάπα: Πιάστηκαν «φορτωμένοι» ναρκωτικά – Σύλληψη δύο προσώπων

Συλλήψεις δύο προσώπων στην Αγία Νάπα – Πιάστηκαν «φορτωμένοι» με ναρκωτικά

8915F171 59DD 4CF9 8C60 9A2D90C52534 exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά μεταξύ των ημερομηνιών 28/7/23-31/7/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Την 28/7/23 και ώρα 0220 μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών προέβησαν στην σύλληψη 2 υπηκόων τρίτων χωρών για υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β και συγκεκριμένα 63 σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης- κάνναβης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων, 20 σακουλάκια τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη-κοκαΐνη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων και 2 χάπια ecstasy. Εναντίον των δύο συλληφθέντων εξασφαλίστηκε από την ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διάταγμα κράτησης για περίοδο 5 ημερών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.