ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πραγματοποιήθηκε ημερίδα Δικτύου Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας-Αμμοχώστου

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων

Screenshot 1 4 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Ημερίδα Δικτύου Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας-Αμμοχώστου, πολιτιστικό κέντρο

Ημερίδα Δικτύου Διευθυντών/Διευθυντριών Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας-Αμμοχώστου για την «Αποτελεσματική Λειτουργία και Βελτίωση των Σχολικών Μονάδων» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αγίας Νάπας «Γιώργος Σεφέρης».

Δεκαπέντε περίπου Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων της Επαρχίας Λάρνακας/Αμμοχώστου έλαβαν μέρος στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αγίας Νάπας «Γιώργος Σεφέρης», στο πλαίσιο Δικτύου Δημοτικών Σχολείων της Επαρχίας Λάρνακας/Αμμοχώστου υπό την καθοδήγηση της Επιθεωρήτριας Δημοτικής Εκπαίδευσης κυρίας Ελένης Παπανικόλα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική λειτουργία και βελτίωση των σχολικών μονάδων. Στην ημερίδα παρέστη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την επιλογή του Πολιτιστικού Κέντρου «Γιώργος Σεφέρης» για τη διοργάνωση της ημερίδας, ενός σημαντικού για την Αγία Νάπα χώρου, ο οποίος ήταν ένα προσωπικό του όραμα που μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες έγινε πραγματικότητα.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι, τόσο ο Δήμος Αγίας Νάπας όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα τους για ότι χρειαστούν.
Από πλευράς της η κυρία Παπανικόλα ανέφερε ότι «μέσα από μια διαδικασία κριτικού αναστοχασμού, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στη λειτουργία και τη βελτίωση των σχολικών μας μονάδων και αναδείχθηκαν βέλτιστες πρακτικές».

429591408 427927883100298 3331124641300426831 n exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Ημερίδα Δικτύου Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας-Αμμοχώστου, πολιτιστικό κέντρο

«Βρισκόμαστε πρόσθεσε σε μια εποχή όπου η δικτύωση των ηγετικών στελεχών είναι επιβεβλημένη αναγκαιότητα για αποτελεσματικότερη διαχείριση των συνεχώς μεταβαλλόμενων σχολικών αναγκών, έτσι ώστε να έχουμε βελτίωση στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης».

Ευχαρίστησε, επίσης, τον Δήμο Αγίας Νάπας για την παροχή του πολιτιστικού χώρου για να γίνει η συνάντηση και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου ο οποίος, όπως επισήμανε, πάντα στηρίζει τις προσπάθειες των σχολικών μονάδων του Δήμου Αγίας Νάπας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, και ευελπιστεί όπως με την ενοποίηση των Δήμων η νέα διευρυμένη Σχολική Εφορεία που θα δημιουργηθεί θα επιδείξει τον ίδιο ζήλο.