ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την Ανέγερση Υπαίθριου Αμφιθεάτρου

Στόχος η προσέλκυση ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός.

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 2022 06 06T084043.776 exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την Ανέγερση Υπαίθριου Αμφιθεάτρου.

ypaiorio amfioeatro agias napas exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Μετά από αρκετά χρόνια από την εξαγγελία του πλάνου δημιουργίας του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Αγίας Νάπας, είμαι στην ευχάριστή θέση να ανακοινώσω ότι ακόμα ένα έργο έχει πάρει τον δρόμο του, μιας και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει προκηρύξει Ανοικτό Διαγωνισμό για σύναψη σύμβασης έργου με τίτλο: «Ανέγερση Υπαίθριου Αμφιθέατρου».

amfitheatro agias napasjpg exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Ένα έργο το οποίο εν μέσω δύο χρόνων με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες για τον Δήμο, ξεκινά και παίρνει τον δρόμο υλοποίησης του.

Άλλη μια σημαδιακή μέρα για την ανάπτυξη της Αγία Νάπας.

Ένα σπουδαίο βήμα προς την αναβάθμιση των υποδομών για ενθάρρυνση και εμπλουτισμό του πολιτισμού της χώρας μας.

ypaiorio amfioeatro agias napas3 exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους σχετικούς όρους και οδηγίες από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy.
Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα σύναψης συμβάσεων (eProcurement), στο χώρο του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy το αργότερο μέχρι τις 12.00μ. της Παρασκευής 08 Ιουλίου 2022.

ypaiorio amfioeatro agias napas4 exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Ο μοναδικός σχεδιασμός του υπαίθριου αμφιθεάτρου έχει σαν στόχο την προσέλκυση ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός.

Το αμφιθέατρο πρόκειται να ανεγερθεί στον λόφο βόρεια της Αγίας Νάπας, σε μία μοναδική τοποθεσία με θέα την Αγία Νάπα και φυσικά τη θάλασσα. ypaiorio amfioeatro agias napas2 exclusive, Αμφιθέατρο, Υπαίθριο Αμφιθέατρο

Το αμφιθέατρο θα έχει χωρητικότητα 2500 θέσεων, όπως και δωμάτια πολιτισμού και θα μπορεί να φιλοξενήσει όλων των τύπων εκδηλώσεις, από όπερες, μέχρι διεθνείς συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ταυτόχρονα, το αμφιθέατρο Αγίας Νάπας θα είναι επισκέψιμο κάθε μέρα για τους τουρίστες ως αξιοθέατο, για να μπορούν να απολαμβάνουν την μοναδική θέα που θα προσφέρει.