ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρώσος άφησε παράλυτο Κύπριο γιατί του φίλησε τη συμβία

balck and white club ayia napa square1 Νέα Αμμοχώστου

Μια απίστευτη ιστορία εκδικάστηκε χθες στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας με πρωταγωνιστές έναν 49χρονο Λευκωσιάτη και έναν 24χρονο Ρώσο.

Όλα έγιναν τον Απρίλιο του 2017 στην Αγία Νάπα όταν ο νεαρός τουρίστας βρισκόταν σε μπιραρία με τη συμβία του. Εκεί βρισκόταν και ο Λευκωσιάτης ο οποίος όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πολίτη, φλέρταρε την Ρωσίδα. Η ίδια είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και είχε αναφέρει ότι βρισκόταν στην Κύπρο με τον σύντροφό της.

Ο Λευκωσιάτης μαζί με την γυναίκα έφυγαν μαζί και σε κάποιο σημείο του δρόμου φιλήθηκαν. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τον 24χρονο, ο 49χρονος δέχθηκε κτύπημα στον λαιμό.

Ο 49χρονος όπως αναφέρεται δεν έφερε κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα τις επόμενες μέρες. Μετά από 5 μέρες ξύπνησε για να πάει δουλειά και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εκεί διαγνώστηκε ότι υπέστη διαχωρισμό καρωτίδας.

Ο διαχωρισμός οδήγησε σε ισχαιμία και βλάβη στον εγκέφαλο, πράγμα που του επιτρέπει πλέον να εκφράζει μικρές λέξεις ή φράσεις. Η κατάστασή του δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Πηγή: Sigmalive