ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στο κελί ακόμα 2 άτομα για την επίθεση σε ζευγάρι στην Αγία Νάπα

Υπό κράτηση 48χρονος και 39χρονος για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής

Peripoliko Astunomia.width 770

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 48 και 39 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν το Σάββατο, 30 Ιουλίου εις βάρος άντρα και γυναίκας, ηλικίας 39 και 36 ετών.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλαν τα δύο άτομα, ενώ βρίσκονταν σε υποστατικό στην περιοχή Αγίας Νάπας, δέχθηκαν επίθεση από πέντε άνδρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος υπέστη κάταγμα στη μύτη και σε μπροστινό δόντι του, ρήξη τυμπάνου και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Η 36χρονη τραυματίστηκε επίσης στο σώμα αφού υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική, όπου ο 39χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για δύο ημέρες, ενώ η 36χρονη έλαβε εξιτήριο, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την περασμένη Τρίτη, 3 Αυγούστου, τα δύο πρόσωπα προχώρησαν σε καταγγελία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου και για την επίθεση εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον πέντε αντρών, ηλικίας 48, 44, 39, 38 και 31 ετών.

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου συνελήφθησαν από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, τα τρία άτομα ηλικίας 44, 38 και 31 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν χθες Πέμπτη, δικαστικά διατάγματα κράτησης για τέσσερις μέρες.

Χθες το πρωί συνελήφθη ο 48χρονος, ενώ το βράδυ συνελήφθη και ο 39χρονος, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Σημειώνεται ότι χθες βράδυ ο άνδρας ηλικίας 44 ετών, αφέθηκε ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις που αφορούν τον ίδιο. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.