ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τέσσερις ένοχοι για τον ξυλοδαρμό του επενδυτή

cache 846x3000 Analog medium 373914 90411 682018

Ένοχοι κρίθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Αιγύπτιου επενδυτή σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του επενδυτή της μαρίνας Αγίας Νάπας προσελήφθη ως Αστυνομικός

Συγκεκριμένα οι τέσσερις κρίθηκαν ένοχοι για τον ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου δισεκατομμυριούχου Ναγκίπ Σαουϊρίς σε νυχτερινό κέντρο στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, λίγες μόνο ώρες μετά την κατάθεση του θεμέλιου λίθου της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Για την υπόθεση κατηγορούμενοι ήταν αρχικά επτά πρόσωπα, σερβιτόροι και φρουροί ασφαλείας του κέντρου, εκ των οποίων πέντε Κύπριοι και δύο αλλοδαποί. Οι τρεις ωστόσο απαλλάχθηκαν των κατηγοριών.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Αιγύπτιος επενδυτής, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας εκ των συνεργατών του ανέβηκε στον καναπέ νυχτερινού κέντρου για να χορέψει. Γκαρσόνι έσπευσε στο τραπέζι των Αιγυπτίων και έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος .

Ο ίδιος ζήτησε το λόγο από τον διευθυντή του χώρου και όταν αυτός του ζήτησε να υποδείξει το γκαρσόνι, αυτός τον κτύπησε και με τα δύο του χέρια.

Πρόσθεσε ότι στη συνέχεια ένας φρουρός ασφαλείας, αφού τον άρπαξε από πίσω, τον έσυρε στο έδαφος, του κρατούσε τα δύο του χέρια, τον τραβούσε για να τον βγάλει από το κέντρο ενώ παράλληλα τον κλοτσούσε. Ταυτόχρονα, όπως κατέθεσε, ενώ ο φρουρός κρατούσε με το ένα του χέρι τα δύο χέρια του, τον χτυπούσε με το άλλο του χέρι στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του, ο Σαουϊρις από την επίθεση τραυματίστηκε στο αυτί, με την πληγή να αιμορραγεί, ενώ είχε μώλωπες πίσω από το κεφάλι και στο στήθος. Όταν ένας συνεργάτης του, κατέθεσε ο Αιγύπτιος, επενέβη προσπαθώντας να τον προστατέψει, δέχθηκε και ο ίδιος ξύλο από τους φρουρούς ασφαλείας του κέντρου.